Kundeservice: Tlf. 70 55 55 01

Oftest stillede spørgsmål

Nedenstående kan du måske få svar på dit spørgsmål.
Her ses de oftest stillede spørgsmål

Hvilken størrelse telt skal jeg bruge til mit arrangement?

Teltets størrelse afgøres på flere måder. Først og fremmest er antallet gæster det vigtigste at fokuserer på. Vi beregner som tommelfingerregel 1 kvm pr. person. Man skal med i sin overvejelser, hertil også overvejer dansegulv, plads til buffet osv. Tommelfingerreglen kan oftest anvendes, men hav i minde at hvert arrangement er unikt og derfor er reglen ikke altid retvisende. 

En anden vigtig faktor; ER DER PLADS NOK? vores telte kan stilles op i mange forskellige mål, det er derfor vigtigt for os at vide hvilke mål vi har at gøre godt med, så vi kan ramme den helt rigtige løsning for jeres arrangement. 

Kan jeg afhente min ordre ved jeres lager?

Vi tilbyder ikke afhentning fra vores lager. Hvorfor dette tænker du muligvis?

Som vores motto også forklarer “Vi leverer – hver gang” og dette bestræber vi os efter hver gang. Derfor leverer vi også varen når i vælger Sound2you, og dette er et valg vi har truffet, så vi sørger for ordentlig levering, instruktion, opsætning og afhenting igen. Vi stiller os til rådighed ved levering for jeres spørgsmål og sørger for at i ingen tvivl står med når vi kører igen. Samt at udstyret er leveret og spiller 100%.   

Betaling? hvordan foregår dette?

Vi leverer varen før vi kræver betaling fra jer. 

Jeres arrangement kan nå at ændre sig op til flere gang og derfor vil jeres tilbud også. Vi kræver derfor først betaling når vi har leveret varen og i er tilfredse.