Kundeservice: Tlf. 70 55 55 01

HAVEFEST

Sol, sommer og havefest

 

Til en havefest er der mulighed for at skabe en helt unik og hyggelig stemning. Imponer din familie og venner med festudstyr i særklasse, og skab de bedste rammer for dine gæster. Du kan leje festtelt med og uden gulv, borde og stole,  duge, service,  kaffemakine, fadølsbar, slush ice, party cooler og isterning maskine. Og når mørket falder på, har vi smukt dekolys til haven, varmekanoner til teltet og lune tæpper. Det bliver en fest du og dine gæster husker.

Musik er vores passion

Med over 30 års erfaring i branchen, kan vi konstatere at valg af udstyr og kunstner/DJ, er af meget stor og afgørende betydning for din fest. Det er derfor vigtigt at du på forhånd, har gjort dig nogle tanker om hvilken type fest vi skal være med til at levere, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse. Vi er altid klar med råd og vejledning.

Planlægning

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor at nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”.

Se forløbet for en firmafest

Det siger vores glade kunder om firmafest

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor