Kundeservice: Tlf. 70 55 55 01

KONFIRMATION

Konfirmation for hele familien

 

Når I vælger at holde konfirmationen hjemme, har I ofte brug for ekstra plads til den store dag. Det er her vi kan levere alt hvad der er brug for, så konfirmanden får en uforglemmelig dag. Den oftest anvendte løsning er hvor vi leverer, opsætter og afhenter professionelle telte med  gulv, som vi kan skræddersy efter behov. Udover inventar, service, borde og stole, så leverer vi også fladskærme/projekter til jeres slideshow til ære for konfirmanden.

Musik er vores passion

Med over 30 års erfaring i branchen, kan vi konstatere at valg af udstyr og kunstner/DJ, er af meget stor og afgørende betydning for din fest. Det er derfor vigtigt at du på forhånd, har gjort dig nogle tanker om hvilken type fest vi skal være med til at levere, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse. Vi er altid klar med råd og vejledning.

Planlægning

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor at nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”.

Se forløbet for en firmafest

Det siger vores glade kunder om firmafest

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor