Kundeservice: Tlf. 70 55 55 01

Udlejning af lys- og lydudstyr – når musikken skal spille

 

Som vores navn indikerer, kan vi klare alt inden for lyd og lydudstyr til din fest, men som et ambitiøst, professionelt og seriøst festudlejningsfirma, kan du selvfølgelig også leje lysudstyr hos os. Det er de færreste fester, hvor musik og festlys ikke er en vigtig del af aftenen, men med over 30 år i branchen er vi naturligvis klar over, at der er stor forskel på behovet til en 18-års og en 80-års fødselsdag, ligesom fx et bryllup og en konfirmation er to vidt forskellige begivenheder. Med andre ord står vi altid klar til at dele ud af vores erfaringer, så vi sammen kan finde det lys- og lydudstyr, der matcher dine behov.

 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

… når det kommer til udlejning af lys og lydudstyr. Uanset om det drejer sig om højtalere, DJ-pulte, dekoeffekter eller dekolys benytter vi også kun af markedets bedste udstyr fra nogle af verdens mest anerkendte producenter. Du behøver i øvrigt ikke at være nervøs for alt det tekniske – for det klarer vi som uddannede fagfolk nemlig for dig. Lejer du lys og lyd hos os, leverer vi det gerne til døren, ligesom vi både sætter det op, og afhenter det, når festen er ovre.

 

Dansefest eller baggrundsmusik? Vi hjælper dig!

Hos SOUND2YOU brænder vi for at skabe de bedste rammer for din fest, og udlejning af lys og lydudstyr en helt central del af ligningen. Alle fester er som nævnt forskellige, og derfor bør du altid gøre op med dig selv, hvad musikken skal kunne til din fest. Vi har et stort netværk af DJs, og vi kan derfor også hjælpe dig med at finde en dygtig DJ, der kan spille din og dine gæsters yndlingsmusik. Har du spørgsmål omkring udlejning af lys og lydstyr, eller er du interesseret i en uforpligtende snak om dine muligheder, hører vi gerne fra dig på telefon 70 55 55 01 eller e-mail info@sound2you.dk

VI LEVERER – HVER GANG