Kundeservice: Tlf. 70 55 55 01

Hvem er vi?

Vi leverer – hver gang.

Når du vælger os, er du i trygge hænder. SOUND2YOU leverer altid som aftalt, og du får råd og vejledning, så du altid ender med den rigtige løsning for dig og dine gæster.

Hos SOUND2YOU er det dine ønsker og behov, der er i centrum. Vi lytter altid til kundens ønsker, og stiller gerne vores 25 års erfaring til rådighed, for at opnå god vejledning, så kunden i sidste ende får det ønskede arrangement og mere til. Så tag os med på råd uanset størrelsen på din fest.

 

Mennesket bag

Mit navn er Henrik Larsen og jeg er grundlægger af Sound2you, der blev stiftet i 2016. Jeg er uddannet svagstrømstekniker og har mere end 30 års erfaring indenfor branchen. Det betyder at jeg forstår vigtigheden af, at valg af udstyr og kunstner/DJ, er af meget stor og afgørende betydning for jeres fest. Min erfaring og passion giver mig de bedste kompetencer til at tænke kreativt, og få de fleste ideer til at gå i opfyldelse. Jeg står indenfor et højt kvalitetsniveau og ligger en stor ære i at give mine kunder en god behandling.