Kundeservice: Tlf. 70 55 55 01

RECEPTION

Reception med kvalitet og stil

 

Uanset om der er tale om en kortvarig sammenkomst eller et arrangement med servering, kan vi levere alt fra kvalitets borde og stole,  til elegante højborde og stole med indbygget LED lys. Her skabes den ideelle hyggestemning  mens der serveres småretter og kolde  drikkevarer fra vores party cooler. Du kan også forkæle dine gæster, med lækre isterninger, fra vores isterningmaskine . Vi kan levere microfonanlæg og DJ til loungemusik, stort telt eller mobil bar med bartender. Din ide, vores opgave.

Musik er vores passion

Med over 30 års erfaring i branchen, kan vi konstatere at valg af udstyr og kunstner/DJ, er af meget stor og afgørende betydning for din fest. Det er derfor vigtigt at du på forhånd, har gjort dig nogle tanker om hvilken type fest vi skal være med til at levere, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse. Vi er altid klar med råd og vejledning.

Planlægning

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor at nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”.

Se forløbet for en firmafest

Det siger vores glade kunder om firmafest

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor