Kundeservice: Tlf. 70 55 55 01

Udlejning af festtelte – når kun det bedste er godt nok

Her hos SOUND2YOU bruger vi naturligvis kun professionelle, certificerede telte, der er producerede i Danmark. Et festtelt er ikke bare et festtelt, og netop derfor har vi gjort en dyd ud af, at vi altid kan tilbyde kvalitetssikrede telte, som vi selvfølgelig både leverer, opsætter og afhenter – uanset størrelsen på teltet. På den måde er du sikret, at du altid får et solidt kvalitetstelt, når du vælger os til teltudlejning. Vi brænder for at skabe rammerne for en god fest for vores kunder, og udlejning af festtelte er en stor del af dette.

 

Meget mere end teltudlejning

Ligegyldigt hvor stort eller lille et telt, du leder efter, hjælper vi selvfølgelig også gerne med at lægge et robust gulv, der både holder på varmen og holder fodtøjet tørt, når de danseglade gæster slår sig løs ud på aftenen, ligesom pigerne ikke behøver at frygte for deres stiletter. Derudover kan vi selvfølgelig også tilbyde et væld af forskellige borde og stole sammen med dit festtelt.

 

Kulørte lamper og den gode stemning

Men et festtelt i baghaven er ikke meget værd, hvis ikke stemningen i teltet emmer af fest og glade dage. Derfor kan du selvfølgelig også leje en masse tilbehør, som bidrager til den gode og festlige atmosfære, som fx lyskæder og party coolere, så du kan holde vinen og spiritussen på de ønskede temperaturer. Der er også mulighed for at leje varmeblæsere, terrassevarmere og fleecetæpper, så dine gæster ikke behøver at fryse, når festen fortsætter ud på natten.

 

Kontakt os i dag for mere om teltudlejning

Hvis du er interesseret i at høre mere om udlejning af festtelte og tilbehør eller andre af vores ydelser, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 70 55 55 01, ligesom du også kan skrive en e-mail til info@sound2you.dk. Vi tager nemlig hellere end gerne en uforpligtende snak med dig og dine muligheder.

VI LEVERER – HVER GANG